Generelle oplysninger:

accss

Sindalsvej 7

DK-8240 Risskov

+45 20 22 82 94

CVR: 39509156

info@accss.com

Kundeoplysninger:

Husk at holde dine kontaktoplysninger opdaterede på din profil. Bestillinger sendes til den angivne adresse. Hvis du ønsker vejledning i at håndtere din profil er du velkommen til at tage kontakt på info@accss.com.

Indsigelse:

Fra du har modtaget din ordrebekræftelse har du 2 dage til at gøre indsigelser omkring det bestilte. Herefter vil aftalen være bindende.

Ordrebekræftelsen sendes til den e-mailadresse, du er oprettet med på din profil på webshoppen. Såfremt vi ikke modtager nogle skriftlige indvendinger fra dig betragtes købet som accepteret.

Det er dit eget ansvar at tjekke at de leverede varer stemmer ens med det bestilte og fakturerede. Rettelser skal gives senest 7 dage efter modtagelse.

Betaling:

Betalingsvilkår fremgår af fakturaen og er lavet i henhold til aftale. Ved spørgsmål til din faktura er du velkommen til at kontakte os.

Under fanen Kontakt kan du se vore kontaktoplysninger samt bankinformationer.

Levering:

Leveringstiden er 6 uger fra ordreafgivelsen – kan variere afhængig af ordrens størrelse og efterbehandling af tryk / broderi.  

Vi tager forbehold for at nogle artikler tager længere tid at fremstille. Ved eventuel forsinkelse giver vi besked herom. Levering sker som udgangspunkt fra vores hovedkontor i Risskov.

Hvis noget er i restordre, faktureres det ved efterfølgende levering.

Fragt:

Fragtgebyr for forhandlere fastsættes i henhold til indgået aftale.

Ved reklamation eller returvarer:

Henvendelse skal ske til direkte til os. Der aftales en løsning i den enkelte situation, fx ombytning, reparation eller kreditering.

Vi foretager løbende stikprøvekontrol af alle produkter, men du har ved modtagelse af varer selv ansvaret for at tjekke for korrekt antal og kvalitet.

Kunde / special bestillinger:

Ved specialbestillinger på farver eller farvekombinationer udenfor sortiment bedes du bekræfte med os, inden du lover kunden varen.

Varer bestilt efter specielle mål eller udgåede farver tages ikke retur.

Priser / trykfejl:

accss profil tager forbehold for pris- og trykfejl og forholder sig uden varsel ret til at ændre gældende priser samt prisstruktur.

Priserne angives DKK excl. Moms.

Persondatapolitik:

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, cvr nr., adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.
 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
 
Personoplysningerne registreres hos accss og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
 
Den dataansvarlige på
www.accss.com er Lene Østerberg.
 
Som registreret hos accss, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til:
info@accss.com.

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret maj 2018